KnopsMedia

Multimedia-producties voor en door de juridische professional

Als innovatieve uitgever trekt KnopsPublishing volop de digitale kaart. KnopsPublishing verspreidt en versterkt de expertise van professionals in law, tax and finance ook via het internet en sociale media.

Knopsmedia

Jubel.be

Op Jubel.be lezen u en meer dan 50.000 bezoekers dagelijks nieuws en opiniebijdragen over alle aspecten van het recht in België, geschreven voor en door de professional in law, tax and finance. Jubel.be versterkt het bereik van artikels via de wekelijkse nieuwsbrief en sociale media.Publiceert u al op Jubel.be? Ontdek de mogelijkheden!

50.000 +

Maandelijkse bezoekers

15.000 +

Abonnees op nieuwsbrief

1.700 +

Spraakmakende artikels

Knopsmedia

Advocatennet.be

Advocatennet.be is uw nieuwskanaal met videoreportages over de juridische wereld. Advocatennet.be brengt belangrijke evenementen als de openingszitting, eedafleggingen en colloquia in beeld en interviewt prominente sprekers. De video's staan in de kijker op de website en sociale media. Ook uw expertise in beeld? Wij zorgen ervoor.

10.000 +

Maandelijkse bezoekers

13.000 +

Abonnees op nieuwsbrief

800 +

Spraakmakende artikels

Knopsmedia

JubelServices.be

KnopsPublishing ontzorgt de juridische professional op het vlak van online communicatie en visibiliteit met haar dienst JubelServices. JubelServices zet uw expertise digitaal in de kijker en zorgt ervoor dat u uw cliënteel effectief aanspreekt via online content-platformen, sociale media en een eigentijdse website. Zo maakt u het onderscheid.